Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 1 November 2018

Tempahan Mimbar Masjid

ASSALAMUALAIKUM 😊

Lama pulak rasanya tak update blog ni (padahal baru beberapa hari 😅).. hihi 
Okay harini kita nak share sikitlahh apa yang tengah berlaku kat kilang tu..

Sekarang ni kat kilang tu tengah busy nak siapkan mimbar tempahan pelanggan. Mimbar  yang diperbuat daripada kayu jati.. Alhamdulillah untuk rezeki yang Allah bagi.. 

Kebiasaannya yang menarik tentang mimbar masjid adalah keunikan dan keindahan ukiran kayu yang terdapat pada mimbar masjid.

Okay, sekarang meh tengok gambar2 proses pemasangan mimbar masjid 😉



proses pemasangan mimbar

base mimbar yang telah siap dipasang. psstt.. kucing pun nak interframe jugak 😆

mimbar yang telah siap dipasang

mimbar dari sisi tepi




Gambar bawah ni kita nak tunjuk dengan lebih dekat ukiran kayu yang terdapat pada 
mimbar masjid ini




Cantikkan??

So apa tunggu lagi.. Kalau berminat dan ingin membuat tempahan atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp 

Hj Isa (012-7986909)
Wan (017-6755236)
Syafiqah (012-3488760)


No comments:

Post a comment