Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 18 September 2020

Tempahan Tongkat Khas Untuk VVIP

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Tempahan tongkat khas untuk VVIP dah pun siap and customer dah pun amik. Customer tempah tongkat daripada kayu kemuning hitam, kemuning emas dan juga penawar hitam berserta dengan kotak tongkat sekali.. Tongkat ni istimewa sebab nak dihadiahkan kepada YB Senator Datuk Dr. Zulkifli bin Mohamad Al-Bakri, bekas mufti wilayah. 

Pada tongkat nya, customer request untuk letak nama YB, so kita engraved nama YB pada tongkatnya. 
Pada kotak  untuk simpan tongkat pun kami engraved nama dan gambar YB as per requested. Hasilnya memang nampak cantik.

Kalau ada yang nak request macamni boleh je, tak kisah atas produk yang mana pun,. Kalau nak buat potrait engrave sahaja pun boleh.. Kalau berminat jangan segan-segan nak hubungi kami.









Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


Tempahan Mockup Cokmar Graduasi UPM

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Mockup cokmar untuk Universiti Putra Malaysia dah pun selamat sampai pada customer. Biasanya kalau cokmar universiti akan campur guna kayu dan copper. Tapi customer mintak buatkan mockup cokmar dahulu mengikut design cokmar yang mereka nak.. 

Jadi, kalau ada mana-mana institusi yang nak buat graduasi cokmar tapi tak cukup bajet untuk buat yang guna copper, jangan risau kami lah yang selayaknya untuk anda cari hehe. 100% guna kayu tapi boleh lat warnakan macam warna copper hehe. InsyaAllah kami akan tolong mana yang boleh. 

Kalau berminat contact je kami.. Kalau nak cokmar ekslusif pun boleh tempah ngan  kami.






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


 

Thursday, 17 September 2020

TASBIH 33 BIJI KEMUNING EMAS , KEMUNING HITAM DAN PEN GEMUNGGAL

 Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah syukur.. pemintaan untuk membuat tasbih masih kami terima. Kalini customer daripada Singapore request nak tasbih 33 biji daripada kayu kemuning emas dan kemuning hitam berserta pen ball point daripada kayu gemunggal. Semoga tasbih dan pen ini akan memberi manfaat kepada si pemakainya. 

Kepada sesiapa yang nak menempah tasbih tak kisah sama ada nak yang 11 biji ke 33 biji ke atau pun 99 biji.. Boleh saja.. Kayu yang kami ada kemuning hitam, kemuning emas, gemunggal, cendana dll. Kalau nak campur pun boleh.. yang paling famous customer request guna kemuning hitam, kemuning emas dan gemunggal.. Kira hot selling lah kat sini. hihi

So apa tunggu lagi marilah order ngan kami 😉😉


Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Saturday, 12 September 2020

POST OUT REHAL FOR AGENT!

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah, semalam kami dah pun post out rehal-rehal kepada para agent kami. Semoga hasil jualan rehal-rehal ni akan memberikan rezeki yang lebih kepada agent-agent kami dan akan mmberi manfaat pada semua pembeli. 

 kalau ada yang berminat nak jadi agent.. Ha. jangan segan silu untuk contact kami.. Nanti kita akan guide camana untuk jadi agent..

Kalau berminat meh pm kami.(tekan link kat bawah ni 👇 )




Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

 

Friday, 11 September 2020

Tempahan Hulu dan Sarung Keris

 Hai Assalamuailaikumm..

Alhamdulillah, keris tempahan pelanggan dah siap.. Sungguh menawan betul hasilnya..

Actually keris ni kami cuma buatkan hulu dan sarung keris je.. Bilahnya customer yang punya. Customer request nak guna kayu kemuning emas dan kemuning hitam. Handmade tau. Memang kami buat dengan teliti. Amacam ada yang terpikat tak hihi 😆

Kalau rasa terpikat tu apalagii mehlaah order ngan kami. Boleh request nak ukiran camana. InsyaAllah kami boleh buatkan. Haa.. kalau ada keris yang nak tukar baju tu haa meh roger2 kite.. hihi

Yuk cuci mata tengok hasil keris yang dah berganti










Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )



Thursday, 10 September 2020

Tempahan Meja Robotic

Hai Assalamualaikum

Alhamdulillah.. waktu pkpp ni kami dah start terima banyak tempahan.. Antara tempahan khas yang kami terima ialah untuk buat meja untuk perlawanan robotik. bila dah siap sangat cantik ye. hehe
customer kami order 2 meja dengan kami.. So, kalau anda ada nak tempah barang yang unik and idea anda tersendiri boleh je request ngan kami. InsyaAllah kami akan relisasikan impian anda.

meh min belanja sikit gambar meja untuk game robotic ni.. stylish gituu.. 
 






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


 

Monday, 7 September 2020

AGENT WANTED! - Rehal Viral, Phone Stand, Ipad Stand, Rehal Quran Duduk

 Hai Assalamualikum..

Fuhh.. bersawang blog ni.. Lama min tak update.. Sorry guys.. Min cuti beranak hehe

Okay.. sempena dah lama tak update ni.. Min ada berita gembira nak bagitau ni.. Sekarang ni kami tengah membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk join kami buat bisnes dengan menjadi agent kami.. Agent untuk menjual new product kami which is Rehal, Phone Stand, Ipad Stand dan juga Rehal Duduk. Specialnya mestilah 100% from kayu dan juga unik.. takde lagi tau kat pasaran.. InsyaAllah tak rugi pun kalau anda join menjadi agent kami.. Bila lagi kan nak jual barang rare.. 

Okay kalau ada yang berminat nak jadi agent.. Ha. jangan segan silu untuk contact kami.. Nanti kita akan guide camana untuk jadi agent..

Kalau berminat meh pm kami.(tekan link kat bawah ni 👇 )

Ni kat bawah ni min tunjuk sikit gambar2 produk baru kami ni 😉

REHAL VIRAL





REHAL QURAN DUDUK & IPAD STAND 










PHONE STAND








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )