Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 15 November 2018

Tasbih Teras Gemunggal


Hallooo 😉
Assalamualaikum guyss..

Alhamdulillah.. dah siap dah tasbih teras gemunggal size 8mm tempahan pelanggan.
Pelanggan ni dia guna kayu dia sendiri. So, kita just amik upah buatkan seutas tasbih saje.

If korang ada kayu sendiri dan teringin nak buat produk ngan kita tak kisahlah tongkat ke, tasbih ke, pen ke, ataupun macam-macam lagi, bolehlah hubungi kita untuk buatkan. InsyaAllah kita akan buatkan mengikut permintaan dan kehendak pelanggan.😉

Kalau takde kayu, takpe, boleh jugak tempah kat kita 😇 Kita akan buat mengikut permintaan anda.
Boleh juga tengok di blog Qalamqu untuk melihat produk lain (tasbih, tongkat, pen)  dibawah jenama Qalamqu. 






Tasbih yang telah siap dan juga kayu gemunggal 

Jika anda ingin membuat tempahan atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau whatsapp (just click on the phone number)


Wan (017-6755236)
Alin (017-6759935)
Hj Isa (012-7986909)


No comments:

Post a comment