Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 14 November 2018

Tempahan Cenderamata


Holla Holla Readers!

Harini kami nak habaq kat hangpa semua tentang another tempahan yang kami terima. Tempahan khas cenderamata, jam dinding. Jika korang rasa nak tempah macamni juga, boleh je. Atau nak tempah-tempah apa2 pun, boleh je datang ke kilang kami.. Kita duduk bincang gituu.. hihi Btw ni lah gambbar jam yang di tempah haritu.. 









Jika mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan, sila hubungi atau Whatsapp (just click on the phone number)

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan (017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment