Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 8 November 2018

SUGIH Kitchen Appliances


Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah dengan rezeki yang dikurniakan Allah S.W.T.. 
So, bila ada kayu yang lebih2 nak dibuang sayang.. Kalau dibuang macamtu je rasa macam duit  pun dibuang sekali 😅 Al maklumlah, kayu-kayu ni bukannya murah regenya.. Daripada biar membazir  macamtu je (membazir tu amalan syaitan kan..) maka terhasil lah serba sedikit peralatan dapur ni.. 


Antara-antara jenis peralatan dapur yang ada

Chopping board dan tempat letak cawan

Chopping board

senduk- senduk kayu

special kit sbb kita engrave logo syarikat disitu hihi

chopping board



kalau nak angkat mangkuk panas2 tu boleh lah guna benda ni konfem tak panas tangan nak angkat 

Jika anda mempunyai sebarang persoalan atau ingin membuat tempahan sila hubungi atau whatsapp (boleh je tekan link kat no fon tu direct terus ke whatsapp)


Hj Isa (012-7986909)





No comments:

Post a comment