Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 23 April 2021

Tempahan Meja Penceramah Sempena bulan Ramadan Al-Mubarak

 Hai Assalamualaikum

Salam Ramadan Al-Mubarak untuk semua pembaca blog kami 😊

Apa khabar readers! Okay tak tu puasa. hehe.. Alhamdulillah kita masih lagi diberi kesempatan untuk merasai bulan Ramadan ni.. Alhamdulillah juga kami masih lagi diberi kepercayaan untuk membuat tempahan barangan-barangan masjid/surau untuk kegunaan bulan Ramadan ni.. 


Tempahan yang masuk jugak boleh tahan sempena bulan puasa ni. Al-maklumlah tahun ni masjid dan surau dah boleh beroperasi macam dulu. Cuma perlu mengikut SOP yang ditetapkan oleh kerajaan. Jadi, kalau ada mana mana surau atau masjid yang nak menempah meja kuliah/penceramah dengan kami, boleh lah berbuat demikian..






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Syafiqah ( 0123488760 )
Alin ( 0176759935 )

Friday, 2 April 2021

Tempahan Penghadang Lelaki Perempuan untuk Masjid / Surau

Hai Assalamualaikum..

Apa khabar readers!! Hope you guys are doing fine 😃 
Okay kalini min nak share sikit tentang projek kami kalini..
Alhamdulillah, kami masih lagi menerima tempahan-tempahan daripada pelanggan kami..
Baru-baru ni kami ada menerima tempahan untuk membuat penghadang jemaah lelaki perempuan untuk kegunaan surau.. Design yang ditempah juga merupakan design yang baru kami  buat.. 

Ni gambar-gambar waktu dalam proses buat penghadang.. 


Customer turun padang buat spotcheck.. Cewahh.. Customer datang nak tengok proses pembuatan penghadang tempahan mereka..


Comel je customer posing ngan  pen
ghadang.. Mesti dah tak sabar nak bawak balik tu hehe








Time ni waktu kami delivery peghadang ke Surau An-Najahiyah. 
 





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Syafiqah ( 0123488760 )
Alin ( 0176759935 )

Majlis Anugerah Usahawan Baharu Bumiputera Sektor Perkayuan


Hai Assalamualaikum readers!

Apa khabar awak semua.. Hope you guys are doing fine.. Harini min nak share sikit berkenaan pencapaian kami pada tahun ni. Asyik cerita tentang produk je kan.. Sekali sekala kite selit sikit about our achievement..

Alhamdulillah.. KWM Craft telah pun dilantik sebagai maincon bagi Program Latihan Usahawan Vendor Sub-Kontraktor Bumiputera (VENTURES) untuk Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia (MTIB) bagi tahun 2020. Program ini dianjurkan oleh MTIB. Dan pada 23 Mac yang lepas, Pihak MTIB telah mengadakan majlis graduasi bagi meraikan semua peserta-peserta program yang telah berjaya menamatkan program tersebut yang dijalankan selama 3 bulan.

Syukur ke hadrat Illahi, salah seorang peserta yang terlibat merupakan wakil daripada syarikat kami iaitu Muhammad Syazwan Muhamad Isa. Beliau telah dianugerahkan sebagai Peserta Muda Terbaik untuk Program tersebut.. Tahniah Syazwan Isa atas pencapaian tersebut..

Yang lebih menariknya , majlis graduasi tersebut juga telah mendapat liputan daripada pihak media seperti TV1 , Berita Harian, dan Metro. Alhamdulillah.. Semoga semua peserta yang terlibat dapat memperoleh segala ilmu yang telah dicurahkan oleh maincon untuk kegunaan masa hadapan dan dapat memajukan lagi industri perkayuan Malaysia. Nah, min share beberapa gambar sekitar majlis berlangsung.














 

Friday, 19 February 2021

Tempahan Meja Kuliah untuk Surau dan Masjid

 Hai Assalamualaikum semua...

Apa khabar? Hope you guys are doing fine. Alhamdulillah walaupun kita masih dalam fasa Perintah Kawalan Pergerakan, tapi kami masih lagi menerima  tempahan untuk membuat meja penceramah untuk surau-surau dan masjid-masjid. Walaupun tempahan tak semeriah sebelum PKP dilaksanakan tetapi kami masih bersyukur dengan rezeki yang Allah beri pada kami. 

Nak bebel panjang min tak reti, so min nak share je lah gambar-gambar meja penceramah yang telah kami hasilkan. Semoga dengan posting ni ada lagi yang akan menempah dengan kami. Aminn..












 Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )

Monday, 1 February 2021

NEW PRODUCT!! Stearing Plate aka Car Tray

Hai Assalamualaikum.. 

Apa khabar readers!! Kalini min nak share tentang satu produk terbaru keluaran KWM Craft.. Fuhh.. merecik gaiss.. Sangat sesuai untuk musim COVID-19 ni.. Paling penting sesuai untuk abang grab yang bertungkus lumus untuk hantar makanan kita.. Haa.. mesti tertanya-tanyakan produk apa tuu.. hihi okay lets cekidout..


▶️ Kedai makan tak boleh dine in? 

▶️ Kerja di site, travel atau tiada tempat makan yang sesuai? 

▶️ Perlu makan dalam kereta?

▶️ Tapi tiada meja? 


Inilah produk yang anda cari-cari. Tunggu apa lagi, grab sekarang sebelum habis stok 🔥

Musim Covid19 banyak kedai tak boleh dine in. jadi satu masalah apabila perlu makan dalam kereta bila perlu. Jadi, sesuai dengan matlamat perniagaan kami iaitu menyelesaikan masalah pelanggan kami, kami telah mengeluarkan produk terbaru 'car tray' supaya senang untuk anda semua makan dalam kereta.👍


Material:

▶️ Laminated plywood 8mm


Kelebihan:

▶️ Kalis air

▶️ Senang dibersihkan

▶️ Ringan 

▶️ Sesuai untuk semua steering kereta standard

▶️ Didatangkan sekali dengan kotak supaya senang dibawa ke mana-mana







Kita tunjuk demo sikit..


 Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )

Saturday, 16 January 2021

Tempahan Mimbar Surau Taman Maluri

Hai Assalamualaikum

Alhamdulillah last day before PKP 2.0 kami selesai menghantar mimbar tempahan pelanggan.. Mimbar ni untuk Surau Taman Maluri Ampang. Alhamdulillah customer puas hati dengan hasil kerja kami.. Nampak muka kegembiraan  terpancar bila mimbar baru dah sampai..

Sekarang kan dah banyak surau yang dinaik taraf sebagai surau untuk solat Jumaat. So kalau ada mana-mana surau Jumaat yang masih belum memiliki mimbar untuk khatib baca khutbah meh lah PM kami.. Kami boleh adjust size ikut kesusaian surau.. 

Musim PKP ni kami still menerima kalau ada yang nak membuat tempahan.. Tak kisah sama ada barangan masjid atau custom order.. Boleh je hubungi kami











 Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )