Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 3 July 2020

Home Panel @ Partition | Penghadang Rumah | Ukiran Partition Rumah


Hai Assalamualaikumm Readers!

Harini kami nak share sikit lah mengenai produk lain yang kami produce.. Asyik share berkenaan meja ceramah je kan.. Haa kalini nak share produk lain dari yang biasa iaitu home partition.. 
Apa tu? alaa yang biasa orang letak untuk cantikkan rumah tu.. jadi pengantara antara satu ruang dengan ruang yang lain. 

Gambar kat bawah ni contohnya. Biasa orang akan letak sebagai pemisah antara ruang tamu dan ruang makan ke.. 
200 Rooom divider ideas modern home partition wall design ...
Source: pinterest
Gambar yang bawah ni pulak, kami nak share la antara design yang kami buat.. Ada dua jenis.. Tapi kalau cust nak request corak/design yang lain pun boleh je.. Kami kan follow je apa customer nak. hihi. So kalau berminat boleh lah whatsapp kami and sertakan design yang awak-awak nak..

Whatsapp 0176755236 (Syazwan)








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


Friday, 26 June 2020

Tempahan Tasbih Masih Onnss!!

Hai guyss..
Assalamualaikumm..

Rasanya dah lama tak update tentang tasbih. Untuk pengetahuan semua readers, kami still menerima tempahan untuk membuat tasbih dari kayu-kayu eksotik seperti kayu kemuning hitam, kayu kemuning emas, kayu menang, kayu gemunggal, teras raja kayu. So, kalau ada yang berniat nak membuat tempahan tasbih dengan kami sangat lah dialu-alukan.. Jangan segan2.. Mungkin jarang update berkenaan tasbih, tapi tempahan untuk membuat tasbih still on tau.. heheh

Okay meh kami share sikit gambar-gambar terbaru tempahan tasbih kami.. Eh bukan sahaja tasbih, gelang pun kami buat.. So kalau nak pm kami naa... 

0176755236 (WAN)


customised tasbih gemunggal 99 biji

tasbih gemunggal 11 biji

tasbih gemunggal 33 biji


tasbih gemunggal 99 biji

tasbih gemunggal 11 biji

tasbih campur (kayu menang + kemuning emas) 99 biji

tasbih kemuning emas 99 biji

tasbih kemuning emas 33 biji



tasbih dan gel




Customised tasbih raja kayu merah + kemuning hitam



tasbih kokka

tasbih raja kayu 99 biji

Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Wednesday, 17 June 2020

NEW PRODUCT!! My Reban

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah atas rezekiNya.. Semoga wabak Covid-19 yang melanda dunia sekarang ni cepat berakhir..

Posting kalini, saya nak share kat awak semua tentang produk baru yang bakal dihasilkan oleh KWM Craft.. Produk kalini hasil kolaborasi dengan My Eco Farm untuk menghasilkan My Reban which is product untuk penternak-penternak ayam. Alaa.. kita buat reban ayam tapi yg modern look gitu.. hehe..

Ingat rumah manusia je ada modern look? Rumah untuk ayam pun kita boleh jadikan dia modern look tau.. Confirm cantik je kawasan ladang ternakan tu.. hehe Sejuk mata memandang.. 

Okaylah, mari tengok 3 design yang kami ada untuk My Reban.

Psstt.. nak bagitahu, sempena pengenalan kepada My Reban, Kami ada buat harga promosi pengenalan sehingga 31 Ogos 2020. So apa tunggu lagi.. Cepat contact kami... 

Wan (0176755236)

DESIGN 1 




DESIGN 2





DESIGN 3 





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Friday, 12 June 2020

Tempahan Mihrab Surau Al-Bukharie Laman Glenmarie, Shah Alam

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Baru-baru ni kami dah pun siap buat dan pasang mihrab untuk Surau Al-Bukharie Laman Glenmarie.. Boleh dikatakan ni order pertama lah lepas PKP.. hihi Alhamdulillah masih ada rezeki kami untuk membuat barang-barang masjid.. Walaupun masjid dan surau belum lagi 100% digunakan sewaktu PKP ni.. Semoga selepas ni, makin ramai yang akan datang ke masjid / surau bila dah cantik ni hihi..

Kalau ada mana-mana masjid / surau / mini surau untuk rumah ke yang nak tempah mihrab atau apa2 barangan berkaitan, jangan lah segan2 untuk hubungi kami.. InsyaAllah kami akan buatkan untuk anda.

Meh tengok sikit hasil yang kami buat :)












Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )