Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 19 February 2020

Wooden Beads @ Tasbih Tutorial..

Morning and Assalamualaikum to all readers!

New video is out guys! hehe Don't forget to watch yaa.. 
The new video is a tutorial on how to make Wooden Beads ( Called as Tasbih in malay). For this video, we are using  Kayu Kemuning Emas to make a tasbih. We just only make tasbih using exotic woods like Kemuning Emas, Kemuning Hitam, Gemunggal, Raja Kayu, Kayu Nyireh and so on.

If you guys are interested with this wodden beads (tasbih)  you guys can directly contact or whatsapp
0176755236 ( Syazwan) If you want to order using different kind of  wood also can contact Syazwan.

Ps: Before that, don't forget to subscribe our youtube channel (KWM Craft Youtube Channel)  and like and share our video. More videos are coming!!!



Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Tempahan Cokmar Masjid


Hai Assalamualaikum Readers!!

Hope you guys are doing fine.. Alhamdulillah, selesai juga kami menyiapkan tempahan cokmar masjid. Ada dua jenis yang kami buat, cokmar brass bulan bintang dan satu lagi cokmar takde bulan bintang.

Alhamdulillah customer berpuas hati dengan cokmar yang kami buat.. Kalau ada yang berminat boleh hubungi 0176759935 atau 0176755236 untuk sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan.

Cokmar tanpa bulan bintang


Cokmar brass bulan bintang

Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Thursday, 13 February 2020

Tempahan Meja Penceramah | Meja Kuliah

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Bulan ni kami menerima banyak tempahan meja penceramah | meja kuliah.
Tak menang tangan kami dibuatnya.. 😂 Syukur Ya Allah.. Alhamdulillah meja kuliah kami masih ramai peminatnya. Pada mana-mana institusi yang ingin memiliki meja kuliah boleh hubungi kami. Kalau ada design sendiri, boleh tunjuk kat kami.. InsyaAllah kami akan buatkan :)

Tu pun masih ada lagi beberapa meja penceramah yang masih dalam pembuatan.
So, kalau nak meja penceramah cantik dan mengikut citarasa anda, janganlah segan-segan untuk hubungi kami.. Rugi tau kalau tak tempah ngan kami. hihi

Kat bawah ni kami belanja sikit gambar-gambar meja penceramah atau meja kuliah yang kami buat..
















Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Friday, 7 February 2020

MALAYSIAN WOODEN WALKING STICK (KAYU PENAWAR HITAM & KEMUNING EMAS)

Morning and Assalamualaikum to all readers!

New video is out guys! hehe Don't forget to watch yaa.. 
The new video is a tutorial on how to make Malaysian Wooden Walking Stick. For this video, we are using Kayu Penawar Hitam (for the black wood ) and Kayu Kemuning Emas ( for the gold wood).

If you guys are interested with this walking stick (tongkat) you guys can directly contact or whatsapp
0176755236 ( Syazwan) If you want to order using different kind of  wood also can contact Syazwan.

Ps: Before that, don't forget to subscribe our youtube channel (KWM Craft Youtube Channel) and share our video. More videos are coming!!!









Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


Monday, 3 February 2020

EPOXY FOUNTAIN PEN

Hai Assalamualaikum..

Ahamdulillah.. Baru-baru ni kami ada buat satu fountain pen khas daripada epoxy resin. Cantik guys! Teruja tengok bila dah siap.. Hasilnya memang cantik. Kami sebenarnya baru jugak nak berjinak-jinak dalam dunia youtuber. hehe So alang-alang buat pen guna epoxy ni, kita pun buat lah video tutorial membuat fountain pen ni.

Awak-awak semua yang baca entry ni boleh lah tengok video yang kita share kat bawah ni.. Alang-alang tu boleh lah subscribe channel youtube kami (KWM Craft Youtube Channel) dan share video kite.  hihi Support lah sikit hehe  Kot2 boleh jadi youtuber yang berjaya ke.. InsyaAllah dari semasa ke semasa kite akan upload lebih banyak video yang related dengan kami.. Enjoy the video guys ;)

Kalau ada yang berminat dengan pen ni ke atau pun produk yang lain boleh lah hubungi 0176759935 atau 0176755236. InsyaAllah kami akan buat seperti yang anda inginkan..









Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

Wednesday, 29 January 2020

Plaque Ukiran Bunga Raya

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Plaque ukiran bunga raya siap. Hihi memang sesuai lah untuk diberi pada vvip yang datang. Kalau ada yang nak tempah boleh lah hubungi kami..

Kalau ada yang berminat boleh hubungi 0176759935 atau 0176755236. Kalau ada design lain boleh lah tunjuk pada kami. InsyaAllah jika kami mampu buat kami akan buatkan untuk anda :)







Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760
Alin ( 017-6759935 )



Saturday, 18 January 2020

Lawatan daripada Pengarah Kraftangan Selangor

Hai, Assalamualaikum.. 

Apa khabar readers!! hope you guys are doing fine yaa.. Alhamdulillah.. Pada 14 Januari 2020, kami telah menerima kunjungan daripada Pengarah Kraftangan Selangor dan juga kakitangannya.. 

Seperti biasa, kami akan bawak pusing tunjuk semua kawasan kami.. Daripada office hingga lah ke kilang.. Tak lupa jugak rumah agam kami.. hehe which is our gallery..  







Jika ada yang ingin membuat lawatan ke tempat kami, sila hubungi atau whatsapp


0123488760 (Syafiqah)
0176755236 (Syazwan)
0176759935 (Alin) 




Monday, 13 January 2020

Tempahan Plaque Cenderahati INSKEN

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Akhirnya kerja2 menyiapkan tempahan plaque daripada INSKEN (Institut Keusahawanan Negara)  sebanyak 1500 dah pun siap.. Makan masa 3 bulan jugak lah untuk siapkan semua tempahan ni. Fuhh.. mencabar sungguh hihi 

Tapi dengan kerjasama staff semua Alhamdulilahh semuanya berjalan dengan lancar..
Kepada sesiapa yang berminat jugak untuk membuat tempahan cenderahati tak kisah sama ada plaque, kotak ke InsyaAllah kami akan buatkan.. Any kind of design boleh proposed pada kita, InsyaAllah jika kami boleh buat kami akan buatkan.. :)





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)   
Alin ( 017-6759935 )


Saturday, 11 January 2020

TEMPAHAN MEJA PENCERAMAH 2020

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Tempahan untuk meja penceramah masih tidak putus untuk kami.. 
   Syukur Ya Allah.. Alhamdulillah meja kuliah kami masih ramai peminatnya. Pada mana-mana institusi yang ingin memiliki meja kuliah boleh hubungi kami. Kalau ada design sendiri, boleh tunjuk kat kami.. InsyaAllah kami akan buatkan :)
      






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)   
Alin ( 017-6759935 )