Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 29 November 2018

Exclusive Wooden Watch


Haii Assalamualaikumm..

Apa kaabo kome semua... Semoga kalian semua dibawah lindungan Allah S.W.T..
Harini nak share sikit mengenai jam. Well as you guys know, kalau cakap pasal jam mesti ada kaitan dengan masa. Bak kata pepatah "Masa itu Emas". Apabila kita dapat menguruskan masa kita dengan lebih sempurna, kita akan dapat mencapai banyak perkara dalam masa yang singkat malah pengurusan masa yang berkesan merupakan ciri yang penting di dalam gaya hidup yang sihat. "Masa tidak  pernah menunggu kita".

Oleh itu, untuk membantu kalian semua menguruskan masa dengan lebih berkesan, kami di KWM Craft ada menjual jam untuk kalian semua.. Tapi seperti biasa, produk kita tetap akan berunsurkan kayu. Bukan KWM Craft lah kan kalau tak de unsur kayu di setiap produknya. hihi..

Kepada semua penggemar barangan kayu, apa lagi meh lah jadikan jam kayu ni sebagai salah satu koleksi jam tangan anda.. hihi.. Tak wood lover lah kan kalau takde satu.. 😜

Cantik-cantik tau jam tangan kayu ni. Rugi kalau tak beli.. hehe mesti meletupss gitu kalau ada kat tangan you alls.










Kalau anda berminat dengan jam tangan ni, sila hubungi tak pun whatsapp 


Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan (017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment