Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 15 November 2018

Tempahan Bayee.co

Assalamualaikumm...

Alhamdulillah dengan rezeki yang Allah telah kurniakan.. Ingat lagi tak, haritu kami ada launch kan new product iaitu produk-produk yang berkaitan dengan baby dan juga kanak kanak sehingga umur 12 tahun kebawah. 

Kami ada menerima tempahan untuk membuat bayee cot cinderella dan bayee cradle moon. Kalau korang nak tengok produk-produk bayi lain yang kami buat, boleh lah tengok kat website kami Bayee.co takpun boleh je tengok kat Lazada. Search je bayee.co. Semua produk bayee.co ada kat situ.

bayee cot cinderella
bayee cradle moon  

tayar bayee cot cinderella

Ini adalah stock-stock kayu yang ada di kilang untuk buat segala tempahan.






Jika mempunyai sebarang pertanyaan atau ingin membuat tempahan, sila hubungi atau Whatsapp (just click on the phone number)


Wan ( 017-6755236 )
Hj Isa ( 012-7986909 )


No comments:

Post a comment