Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 14 November 2020

Tempahan Meja Penceramah Surau Ar-Raudhah, Kampung Pasir Ambor

 Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Meja tempahan pelanggan dah pun siap.. Meja ni customer request untuk buat design macamni.. So, kami buatkan sahaja. Cuma customer belum pickup je meja ni.. Al maklumlah sekarang Selangor tengah PKPB even Negeri Sembilan pun PKPB. So kita simpan je dulu.. 

Kalau ada mana-mana masjid/madrasah/surau yang nak buat meja penceramah/ meja kuliah tapi nak guna design sendiri.. Boleh je.. Kami memang terima custom order.. Kalau berminat meh lah PM kami.. Jangan segan2.. Segan-segan nanti terlepas hehe






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )
 


No comments:

Post a comment