Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 25 November 2020

Storage Bench With Cushion

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Tempahan customer untuk kami buatkan storage bench dah pun siap.. Customer pun puas hati dengan hasil kerja kami. Customer yang request nak buat design macam ni.. 

Storage Bench ni 100% dibuat daripada kayu getah solid. Sekali dengan kusyen tau. Baru best nak duduk hehe.. Kalau ada yang berminat nak buat any kind of productfrom wood.,. InsyaAllah,we can make it for you.. 

Meh kami share sikit hasilnya ..








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )
 

No comments:

Post a comment