Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 17 November 2020

BTS Penghadang Masjid by KWM Craft

Hai Assalamualaikum..

Apa khabar reader semua.. Semoga kalian semua dibawah lindungan rahmatNya.. Alhamdulillah diwaktu yang sukar ini, production still berjalan.. Kami masih menerima tempahan daripada para pelanggan kami.. Walaupun tak banyak seperti biasa tapi cukuplah untuk menampung keperluan kami.. 

Biasa kan min asyik share gambar produk yang dah siap je kan.. Okay,, kalini min nak share sikit gambar behind the scene yang berlaku di kilang kami.. Alhamdulillah, sekarang ni team kami busy untuk menyiapkan penghadang masjid, mimbar, meja kuliah, custom produk tempahan pelanggan kami. Tak banyak tapi ada..

Okay min share sikit je lah gambar.. hihi Nanti dah siap min share lagi like usual heheh





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )
 

No comments:

Post a comment