Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 28 November 2020

Tempahan Tongkat Kuasa Polis

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah dengan rezeki pemberian Allah.. Dah lama kami tak terima tempahan untuk membuat tongkat kuasa polis. Alhamdulillah baru-baru ni kami baru saja menerima tempahan untuk membuat tongkat kuasa.. Customer kami request nak guna kayu cengal.. 

Okay.. selain kayu cengal, tongkat kuasa ni boleh juga buat menggunakan kayu menang, raja kayu,kemuning hitam, kemuning emas dan juga kayu merbau.. Semestinya harga untuk setiap kayu tu berbeza hihi.. Kalau berminat nak buat tongkat kuasa, apa lagi meh lah contact kami..  hehe

Meh min belanja sikit gambar tongkat kuasa yang diperbuat daripada kayu cengal.. 


yang sebelah kayu cengal tu tongkat lama milik customer. Customer request nak buat sama panjang macam  tongkat kuasanya yang asal.



 Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )
 

No comments:

Post a comment