Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 1 March 2019

Old School PhoneBooth


Hai Assalamualaikumm..

Kami ada satu product special... First time lah buat benda ni.. tapi kalau korang tengok konfem korang tahu apebenda ni.. and bagi yang gemar bergambar mesti akan bergambar sekali kat product kalini.. hehe.. Biasanya benda ni ada kat luar negara.. Rasanya kat Malaysia ni takde lagi lah melainkan kalau sesebuah tempat tu buat english look.. 

Ha.. curiouskan cana rupanyya,, haaa.. meh kami share sikit apekah benda nya.. 

Tapi sebelum tu, kalau ada yang nak tempah benda ni letak kat kedai ke atau as rak barangan hiasan rumah ke.. Boleh lah hubungi kami.. Ha takpun  kalau ada yang nak buat event ke, nak bagi nampak cantik boleh gak sewa benda ni kat kami.. InsyaAllah kami akan usahakan untuk customer kesayangan kami.. hihi 





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment