Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 14 March 2019

Tempahan Pelanggan : Tabung Masjid


Hai Assalamualikumm.. 

Harini kami nak share sikit produk kami.. Baru-baru ni kami baru je siapkan tabung derma tempahan pelanggan.. Kami ada 3 jenis tabung derma.. Antaranya, tabung derma kecil, tabung derma besar dan tinggi dan juga yang macam gambar kat entry ni..  Tabung derma besar berkaki..

Mai lah tengok kat gambar yang kami post ni.. Cantik okay.. Kalau berminat boleh lah hubungi kami.. 








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment