Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 9 March 2019

Hevea Board untuk Dijual

Hai you alls..
Assalamualaikum..


Susah untuk mendapatkan bekalan hevea board? Buntu? Rungsing? Haa.. sekarang tak yah dah nak rungsing ke buntu ke.. Sebab kami ada menjual hevea board dengan harga yang berpatutan.. Harga terus dari kilang tau.. Lepasni anda tak perlu susah2 nak cari hevea board.. Hubungi je kami.. 

Saiz hevea board 
 20mm * 4 kaki * 8 kaki
Harga RM 150 sekeping

Anda boleh datang ke kilang amik sendiri atau pun kami yang tolong hantarkan.. Tapi biasalah kalau kami hantarkan mestilah ada charge nya mengikut kawasan.. 





Jikalau berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh lah hubungi atau whatsapp

Hj Isa (0127986909)
Wan (0176755236)
Syafiqah (0123488760)
Alin (0176759935)

No comments:

Post a comment