Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 26 February 2019

New Style of Meja Penceramah (Boleh Lipat)

Hai Assalamualaikummm...

Harini kami ingin memperkenalkan new product daripada KWM Craft.. Actually bukanlah new product, still product yang sedia ada di KWM Craft tapi diberi nafas baru.. Inovasi, Idea Baru kepada product.. Yang pasti akan lebih memudahkan anda semua. 

Product tersebut adalah, Meja Penceramah.. Haa.. tapi bukan hat meja penceramah yang biasa tu.. Yang ni, hangpa boleh lipat tau.. Very convenient untuk surau yang mempunyai ruang yang kecil ataupun mana-mana tempat yang tidak ada space untuk simpan meja penceramah.. Easy to use.. So, takde lah meja penceramah makan space yang banyak jika tidak digunakan.. Boleh simpan.. 

Kalau berminat, boleh lah hubungi kami. Konfem tak rugi kalau beli meja penceramah alaf baru ni. heheh.. boleh lipat, boleh simpan.. Meh tengok video kat bawah ni.. Boleh tengok how its look plus tutorial cana nak guna.. 




Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment