Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 13 December 2018

Rumah Kayu Galeria KWM Craft


Assalamualaikum Readers!!
Hope you guys are doing fine okay.. 😉

Alhamdulillahh.. sekarang ni, KWM Craft tengah dalam proses nak buat galeri baruu.. Galeri baru ni terletak di belakang kilang dekat ngan kolam ikan, lebah kelulut, pokok2 tanaman pun ada tau.. 
So, lepas ni kalau sesapa yang datang ke galeri kami, korang pun boleh tengok semua tu tau.. Takde lah setakat tengok produk kayu je kan.. Boleh cuci mata tengok yang lain jugak hihi..

Yang specialnya galeri baru ni, galeri ni 100% diperbuat dari kayu, so kenalah kan dengan trademark KWM Craft.. Galeri ni guna kayu-kayu lama yang masih elok lagi.. Lebih antik gituu.. heheh
So, nanti bila dah siap, boleh lah pembaca-pembaca semua mai sini tengok galeri dan produk kami.. Lagi best kalau buat tempahan sekali 😆

Meh kita belanja sikit gambar-gambar galeri yang tengah "in the making" tu.. 



Tu lah pokok2 tanaman yang kami duk cerita tu.. ada pokok musang king, rambutan, strawberry, dan macam lagi..




Haaa.. yang ni pulak pintu-pintu dan tingkap-tingkap lama yang  dalam proses pembaikkan.. so bila dah elok nanti kita pasang lah kat galeri baru tuu..





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp 


Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )
Alin ( 017-6759935 )



No comments:

Post a comment