Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 17 December 2018

MF3 Home Expo


 Haiii Assalamualaikumm...

Harini kita nak share gambar waktu kita di MF3 Home Expo yang bertempat di KLCC. Barang-barang kita yang ada di MF3 semuanya dibawah jenama SUGIH. Home expo tu telah diadakan selama 3 hari dari 14 December 2018 hingga 16 December 2018. Seelum ni pada bulan 8, kita ada juga di MF3 home expo tapi yang tu kita bawak produk lain.. Kalini kita bawak produk lain.. Alhamdulillah dengan rezeki yang dikurniakan. 

Kepada yang telah membeli dan tempah dengan kami, kami ucapkan terima kasih kerana percaya dengan hasil kerja kami 😃

Ni antara gambar-gambar produk kami yang dibawa ke KLCC. 

Chopping board jati 

Chopping board jati

Serving board mixed wood


kerusi rustic look jati

barang-barang perhiasan

KWM Craft booth


rustic look chair (jati)
Big boss and wife pun turun padang tauu.. hehe



Ni gambar masa sehari sebelum.. baru nak susun-susun barang kat booth kita


Poning palo den mikir nak letak cano barang ni 😂😂

 
Customer visit to our booth




Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )
Alin ( 017-6759935 )









No comments:

Post a comment