Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 7 December 2018

Qalamqu New Box Design

Assalamualaikummm...
Haaiii readerss!!

Sekarang produk kami Qalamqu telah pun mempunyai logo yang baru.. Yang paling best, kotak jugak disediakan untuk produk under Qalamqu.. Meh lah tengok gambar2 kotak baru dan design baru untuk Qalamqu.. 

kotak untuk tongkat qalamqu yang masih dalam proses


Taraaa.. ni lah yang dah siappp..

the whole picture of the box

Tongkat2 baruu.. 




Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp 


Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )
Alin ( 017-6759935 )




No comments:

Post a comment