Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 18 December 2018

KWM Craft @ Persada Jurnal TV1


Assalamualaikumm Readers!

Alhamdulillah.. pada 5 December 2018 haritu, KWM Craft telah bersiaran di TV1 RTM dalam rancangan Persada Jurnal.. Bagi yang tak dapat tengok, ni lah kami share kan video yang  kami record.. hehe



Meh kita share sikit gambar orang kuat KWM Craft..

Ni lah big boss KWM Craft

Syafiqah Isa ( Designer KWM Craft)

Syazwan Isa ( Operation Manager KWM Craft)


Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment