Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 18 September 2020

Tempahan Mockup Cokmar Graduasi UPM

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Mockup cokmar untuk Universiti Putra Malaysia dah pun selamat sampai pada customer. Biasanya kalau cokmar universiti akan campur guna kayu dan copper. Tapi customer mintak buatkan mockup cokmar dahulu mengikut design cokmar yang mereka nak.. 

Jadi, kalau ada mana-mana institusi yang nak buat graduasi cokmar tapi tak cukup bajet untuk buat yang guna copper, jangan risau kami lah yang selayaknya untuk anda cari hehe. 100% guna kayu tapi boleh lat warnakan macam warna copper hehe. InsyaAllah kami akan tolong mana yang boleh. 

Kalau berminat contact je kami.. Kalau nak cokmar ekslusif pun boleh tempah ngan  kami.






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


 

No comments:

Post a comment