Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 7 September 2020

AGENT WANTED! - Rehal Viral, Phone Stand, Ipad Stand, Rehal Quran Duduk

 Hai Assalamualikum..

Fuhh.. bersawang blog ni.. Lama min tak update.. Sorry guys.. Min cuti beranak hehe

Okay.. sempena dah lama tak update ni.. Min ada berita gembira nak bagitau ni.. Sekarang ni kami tengah membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk join kami buat bisnes dengan menjadi agent kami.. Agent untuk menjual new product kami which is Rehal, Phone Stand, Ipad Stand dan juga Rehal Duduk. Specialnya mestilah 100% from kayu dan juga unik.. takde lagi tau kat pasaran.. InsyaAllah tak rugi pun kalau anda join menjadi agent kami.. Bila lagi kan nak jual barang rare.. 

Okay kalau ada yang berminat nak jadi agent.. Ha. jangan segan silu untuk contact kami.. Nanti kita akan guide camana untuk jadi agent..

Kalau berminat meh pm kami.(tekan link kat bawah ni 👇 )

Ni kat bawah ni min tunjuk sikit gambar2 produk baru kami ni 😉

REHAL VIRAL





REHAL QURAN DUDUK & IPAD STAND 










PHONE STAND








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )



No comments:

Post a comment