Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 18 September 2020

Tempahan Tongkat Khas Untuk VVIP

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Tempahan tongkat khas untuk VVIP dah pun siap and customer dah pun amik. Customer tempah tongkat daripada kayu kemuning hitam, kemuning emas dan juga penawar hitam berserta dengan kotak tongkat sekali.. Tongkat ni istimewa sebab nak dihadiahkan kepada YB Senator Datuk Dr. Zulkifli bin Mohamad Al-Bakri, bekas mufti wilayah. 

Pada tongkat nya, customer request untuk letak nama YB, so kita engraved nama YB pada tongkatnya. 
Pada kotak  untuk simpan tongkat pun kami engraved nama dan gambar YB as per requested. Hasilnya memang nampak cantik.

Kalau ada yang nak request macamni boleh je, tak kisah atas produk yang mana pun,. Kalau nak buat potrait engrave sahaja pun boleh.. Kalau berminat jangan segan-segan nak hubungi kami.









Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment