Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 11 September 2020

Tempahan Hulu dan Sarung Keris

 Hai Assalamuailaikumm..

Alhamdulillah, keris tempahan pelanggan dah siap.. Sungguh menawan betul hasilnya..

Actually keris ni kami cuma buatkan hulu dan sarung keris je.. Bilahnya customer yang punya. Customer request nak guna kayu kemuning emas dan kemuning hitam. Handmade tau. Memang kami buat dengan teliti. Amacam ada yang terpikat tak hihi 😆

Kalau rasa terpikat tu apalagii mehlaah order ngan kami. Boleh request nak ukiran camana. InsyaAllah kami boleh buatkan. Haa.. kalau ada keris yang nak tukar baju tu haa meh roger2 kite.. hihi

Yuk cuci mata tengok hasil keris yang dah berganti










Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )



No comments:

Post a comment