Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 3 July 2020

Home Panel @ Partition | Penghadang Rumah | Ukiran Partition Rumah


Hai Assalamualaikumm Readers!

Harini kami nak share sikit lah mengenai produk lain yang kami produce.. Asyik share berkenaan meja ceramah je kan.. Haa kalini nak share produk lain dari yang biasa iaitu home partition.. 
Apa tu? alaa yang biasa orang letak untuk cantikkan rumah tu.. jadi pengantara antara satu ruang dengan ruang yang lain. 

Gambar kat bawah ni contohnya. Biasa orang akan letak sebagai pemisah antara ruang tamu dan ruang makan ke.. 
200 Rooom divider ideas modern home partition wall design ...
Source: pinterest
Gambar yang bawah ni pulak, kami nak share la antara design yang kami buat.. Ada dua jenis.. Tapi kalau cust nak request corak/design yang lain pun boleh je.. Kami kan follow je apa customer nak. hihi. So kalau berminat boleh lah whatsapp kami and sertakan design yang awak-awak nak..

Whatsapp 0176755236 (Syazwan)








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment