Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 8 January 2019

Gelang Kayu by KWM Craft


Hai Assalamualaikum..

Happy New Year!!.. Tak terlambat lagi kan.. hehe
Sempena tahun baru ni, KWM Craft juga ada mengeluarkan produk baru under brand Qalamqu yang confirm cun habis.. Produk tersebut adalah gelang yang diperbuat daripada kayu eksotik. Konfem cun lah kalau cik adik, cik akak, bini, mak cik abang semua pakai. hehe

Meh lah kite belanja sikit gambar gelang tahun baru ni..
Oh ya, sebelum tu, gelang-gelang kat dalam gambar ni menggunakan kayu teras asam jawa..








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp 


Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )
Alin ( 017-6759935 )




No comments:

Post a comment