Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 26 January 2019

Perabot Hiasan Laman Kayu Hujan


Hai Assalamualaikumm readers!

Kami nak habaq ni, kalau sesapa yang ada halaman luas tu, nak nampak cantikk, boleh lah baca entry pada kalini.. hihi

Kalini, KWM Craft ada membuat perabot special daripada kayu hujan.. Serious cantik kalau korang tengok yang dah siap.. Lagi-lagi tengok depan mata.. fuhh recikkss hehehe 
Boss kami pun bila tengok yang dah siap, jadi sayang nak jual. 😂😂 Perabot meja kerusi kalini, bagi penggemar perabot-perabot kayu ni, haa apalagi grab this perabot lahh.. Sementara takde orang nak lagi ni.. Satgi melepas ceq tak tau naa.. 

Meh kita belanja gambar before and after yang pasti akan buat hangpa semua tergoda.. 😍😍

BEFORE










AFTER













Haaa.. Kerlass kannn..  huhu

Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment