Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 16 January 2019

New Baby 2019



 Hai Assalamualaikum everyone 👋👋

Nak tahu tak, untuk tahun 2019 ni kita ada tambah lagi satu perkhidmatan untuk korang semua. Nak tahu apa dia.. jeng jeng jengg..

Kami menyediakan khidmat untuk baik pulih kerusi, sofa, kusyen lama atau yang seangkatan dengannya.. So, lepas ni takyah lah buang dulu kalau kusyen anda tu dah koyak, buruk ke.. meh bagi kami kilatkan, pulihkan supaya tak sakit mata anda memandangnya.. hihi Lagi satu, jimat duit anda takyah beli kusyen baru.. mahal gak tu kalau beri baru.. kalau repair mestilah harganya murah lagi dari beli yang baru. 

An advantage untuk mereka yang mempunyai kerusi kesayangan tapi dah rosak, buruk.. Haa, apa lagi boleh lah hantar kat kami. InsyaAllah anda boleh gunakan semula kerusi kesayangan anda tu.. hihi


The very first project (repair kerusi). Customer nak repair kerusi lama ni supaya nampak baru dan cuns.. hihi

Proses menanggal segala benda yang ada kat kerusi tu



Tinggal rangka sudahh..
P/S: Nanti dah siap kerusi ni kita update naa gambar.. Sekarang masih dalam proses pembikinan lagi.. Stay tuned..

Jika mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp 


Hj Isa ( 012-7986909 )
Hajah Rohani ( 012-6588744 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah ( 012-3488760 )




No comments:

Post a comment