Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 29 January 2019

Custom Made Order : Sample Kerusi

Hai Assalamualaikum...

May all of you are doing fine today..
Busy kerja ke tuu.. Kami disini pun busy gak nak menyiapkan tempahan-tempahan pelanggan kami..

Okay kalini, kita nak tunjuk sikit related to our new project. Kami ada menerima tempahan untuk membuat sample kerusi. Customer bagi kita contoh kerusi dan kita pun buat kan lah.. kire replicate lahh..  meh tgok gambar kat bawah ni.. Alhamdulillah dapat gak siapkan.. Gigih jugaklah 😂😂

Hat ni lah kerusi yang kita nak replicate tu..

sebelum dipasangg jadi kerusi



taraa ni lah hasilnya.. nampak sama kannn..

 

sesi memasang kusyen kerusi



taraaa ni lah hasilnya bila dah siap semua..








Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment