Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 6 June 2020

COKMAR TEMPAHAN KHAS UNTUK MASJID BESI PUTRAJAYA



Hai Assalamualaikum..

Selamat berhujung minggu.. Masih mood raya ke tu?? Hehe Raya tahun ni berbeza sikit lah kan dari tahun-tahun sebelum ni.. Raya PKP. Raya 2020 ni mungkin akan jadi kenangan yang lain daripada tahun sebelum2 ni.. Ye lah biasanya boleh pergi beraya rumah sedara mara, sahabat handai.. tapi tahun ni langsung tak leh nak pi mana.. huhu Bertabah lah ye wahai rakyat Malaysia..

Okay.. Harini kami nak share, masa awal puasa haritu kami telah pun siap delivery Cokmar tempahan khas kepada Imam Besar Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin atau lebih dikenali sebagai Masjid Besi Putrajaya.. 

Alhamdulillah.. nampaknya Imam Besar pun suka.. Semoga dengan adanya cokmar yang serbah indah ni dapat memberi lebih manfaat pada semua.. 
Kalau ada mana-mana masjid yang nak buat tempahan cokmar cantik ni.. Janganlah segan-segan nak hubungi kami.. InsyaAllah akan kami tunaikan permintaan anda.. hihi

Ohya.. pesanan ikhlas dari kami : Marilah kita sama-sama patuhi segala SOP yang telah dikeluarkan oleh pihak kerajaan bagi demi untuk memutuskan rantaian COVID-19.. Selamat Menjalani Kehidupan Norma Baru! 

Kalau berminat nak tempah cokmar.. boleh lah hubungi atau whatsapp

Syazwan (0176755236)
Syazlin (0176759935)

Imam Besar Masjid Besi bersama Cokmar Cantik






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )



No comments:

Post a comment