Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 8 April 2020

PROJECT PKP BY KWM CRAFT : FACE SHIELD

Hai Assalamualaikum everyone.. 

Apa khabar semua? Harapnya semua masih ceria bersama keluarga tercinta sepanjang tempoh PKP ni.. Mana yang tak dapat nak balik duduk ngan family tu, harapnya bertabahlah ye.. Marilah kita doa beramai-ramai agar segala musibah yang melanda ni akan berakhir secepatnya.. 

Kiranya harini dah 22 hari lah kita duduk kat rumah huhu.. What an achievement eh dapat stay kat rumah berhari-hari hehe.. 

Okay berbalik kepada kisah company kami.. Demi untuk mencari pendapatan untuk syarikat, kami telah pun mengeluarkan satu produk yang sangat berguna pada masa kini iaitu FACE SHIELD.. Disamping dapat menjana pendapatan untuk syarikat, ianya juga sangatlah berguna untuk hero-hero negara kita Our Beloved Frontliners yang sedang bertungkus lumus memastikan negara kita aman dan selamat hendakNya.

Alhamdulillah.. Sebelum kami menjalankan operasi ini, kami telah pun meminta kebenaran dari pihak polis. So kami sekarang beroperasi secara legal yaa tapi untuk penghasilan face shield je lah.. Kalau untuk produk kayu kenalah tunggu habis PKP ni huhu..

Asyik sangat berceloteh, nah kami share gambar face shield buatan KWM Craft.


JIKA BERMINAT BOLEH ORDER NGAN KAMI.. 

0176759935 (SYAZLIN)
0176755236 (SYAZWAN)
0123488760 (SYAFIQAH)
0127986909 (HJ ISA) 

DESIGN A - RM 15.00 / UNIT
REUSABLE FRAME







DESIGN B - RM 6.00 / UNIT
DISPOSABLE 







DESIGN C - RM 10.00 / UNIT
REUSABLE FRAME
MATERIAL : HIGH IMPACT FRAME 








No comments:

Post a comment