Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 17 June 2020

NEW PRODUCT!! My Reban

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah atas rezekiNya.. Semoga wabak Covid-19 yang melanda dunia sekarang ni cepat berakhir..

Posting kalini, saya nak share kat awak semua tentang produk baru yang bakal dihasilkan oleh KWM Craft.. Produk kalini hasil kolaborasi dengan My Eco Farm untuk menghasilkan My Reban which is product untuk penternak-penternak ayam. Alaa.. kita buat reban ayam tapi yg modern look gitu.. hehe..

Ingat rumah manusia je ada modern look? Rumah untuk ayam pun kita boleh jadikan dia modern look tau.. Confirm cantik je kawasan ladang ternakan tu.. hehe Sejuk mata memandang.. 

Okaylah, mari tengok 3 design yang kami ada untuk My Reban.

Psstt.. nak bagitahu, sempena pengenalan kepada My Reban, Kami ada buat harga promosi pengenalan sehingga 31 Ogos 2020. So apa tunggu lagi.. Cepat contact kami... 

Wan (0176755236)

DESIGN 1 




DESIGN 2





DESIGN 3 





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

No comments:

Post a comment