Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 6 February 2019

Bantal Fibre Special by KWM Craft


Hai Assalamualaikum..

First of all, Happy Chinese New Year.. hihi

Semenjak wife boss join KWM Craft, banyak okay produk baru.. Since wife boss pun pandai menjahit, tu yang ada pembuatan kusyen tu.. And now, bantal kusyen.. 
Cantik-cantik tau.. plus lembut je.. hihi

Yang kat dalam gambar tu, bantal size 18 inch x 18 inchi.. Dia punya sarung bantal kusyen pun more to english look.. Modern style gituu.. Sesuai nauu letak kat kerusi ke sofa ke.. konfem cun habis.. hehe..  Kalau berminat meh lah hubungi kami.. Boleh jugak request size lain.. InsyaAllah kami akan buatkan..










Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Hajah Rohani ( 012-6588744 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment