Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 2 April 2021

Tempahan Penghadang Lelaki Perempuan untuk Masjid / Surau

Hai Assalamualaikum..

Apa khabar readers!! Hope you guys are doing fine 😃 
Okay kalini min nak share sikit tentang projek kami kalini..
Alhamdulillah, kami masih lagi menerima tempahan-tempahan daripada pelanggan kami..
Baru-baru ni kami ada menerima tempahan untuk membuat penghadang jemaah lelaki perempuan untuk kegunaan surau.. Design yang ditempah juga merupakan design yang baru kami  buat.. 

Ni gambar-gambar waktu dalam proses buat penghadang.. 


Customer turun padang buat spotcheck.. Cewahh.. Customer datang nak tengok proses pembuatan penghadang tempahan mereka..


Comel je customer posing ngan  pen
ghadang.. Mesti dah tak sabar nak bawak balik tu hehe








Time ni waktu kami delivery peghadang ke Surau An-Najahiyah. 
 





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Syafiqah ( 0123488760 )
Alin ( 0176759935 )

No comments:

Post a comment