Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 23 April 2021

Tempahan Meja Penceramah Sempena bulan Ramadan Al-Mubarak

 Hai Assalamualaikum

Salam Ramadan Al-Mubarak untuk semua pembaca blog kami 😊

Apa khabar readers! Okay tak tu puasa. hehe.. Alhamdulillah kita masih lagi diberi kesempatan untuk merasai bulan Ramadan ni.. Alhamdulillah juga kami masih lagi diberi kepercayaan untuk membuat tempahan barangan-barangan masjid/surau untuk kegunaan bulan Ramadan ni.. 


Tempahan yang masuk jugak boleh tahan sempena bulan puasa ni. Al-maklumlah tahun ni masjid dan surau dah boleh beroperasi macam dulu. Cuma perlu mengikut SOP yang ditetapkan oleh kerajaan. Jadi, kalau ada mana mana surau atau masjid yang nak menempah meja kuliah/penceramah dengan kami, boleh lah berbuat demikian..






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Syafiqah ( 0123488760 )
Alin ( 0176759935 )

No comments:

Post a comment