Lokasi baru Bengkel
LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil

Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 26 March 2020

PKP Dilanjutkan Sehingga 14 April 2020

Hai Assalamualaikum everyone..

Apa khabar semua?? Semoga kita semua dibwah lindungan RahmatNYA dan dijauhi daripada wabak COVID-19.. Aminnn
Seperti yang semua rakyat Malaysia sedia maklum, Perdana Menteri kit, Tan Sri Muhyiddin Yassin telah pun mengumumkan bahawa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan(PKP) telah pun dilanjutkan sehingga 14 April 2020. Ini bermakna syarikat kami serta syarikat lain tidak dapat untuk beroperasi seperti biasa sehingga tarikh tersebut.. 

Ya.. mungkin ada yang berasa seronok cuti dilanjutkan.. tapi tidak bagi kita yang perlukan duit untuk membayar semua komitmen yang ada.. lagi-lagi mereka yang bergantung pada hasil jualan harian.. Sama juga sepereti kami, kami memerlukan hasil jualan untuk membayar segala komitmen, gaji pekerja.. Oleh itu, kami berharap agar semua rakyat Malaysia dapat mematuhi PKP, ianya bukan sahaja untuk kepentingan kerajaan, tapi ianya untuk kepentingan diri kita juga.. Jika kita mudahkan urusan orang, InsyaAllah Allah pasti akan mudahkan urusan kita.. 

#StayAtHome #KitaJagaKita

Kami berharap dan juga pastinya semua rakyat Malaysia berharap agar rantaian wabak COVID-19 ni dapat diputuskan supaya kita dapat menjalani kehidupan seperti biasa..

Puasa nak dekat dahhh.. Nak pergi bazaar Ramadhan.. Nak pergi solat tarawih kat surau/masjid.. sob sob

Yang paling penting.. walaupun kami tak dapat nak beroperasi.. kami still menerima jika ada sesiapa yang ingin membuat tempahan dengan kami.. Dan segala tempahan yang kami terima sepanjang tempoh PKP ni akan dibuat setelah tamatnya tempoh PKP..

 Jikalau ada yang berminat ingin menempah atau nak tengok katalog kami boleh hubungi 0176759935 atau 01767555236

Meh kita belanja sikit gambar-gambar produk kami.. 

 


No comments:

Post a comment