Lokasi baru Bengkel
LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil

Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 18 March 2020

COVID-19 - Tempahan Secara Online Still Available


Hai Assalamualaikum..

Apa khabar readers! Hope you guys are doing fine.. Lagi-lagi tengah musim wabak COVID-19 ni.. Semoga kita semua dihindarkan daripada terkena wabak tersebut.. Seperti yang semua sedia maklum.. Perdana Menteri kita (Tan Sri Muhyiddin Yassin) telah pun membuat pengumuman berkenaan Perintah Kawalan Pergerakan yang akan bermula daripada harini (18 Mac 2020) hingga 31 Mac 2020 bagi menyekat penularan wabak COVID-19 dalam masa terdekat. Kami berharap agar semua rakyat Malaysia dapat mematuhi arahan yang dikeluarkan oleh kerajaan di samping dapat membantu pihak KKM mengurangkan penularan wabak ini. 
Bak kata PM kita " Jangan Panik, Jangan Cemas, Sentiasalah Bertenang".

Kami di KWM Craft juga telah mengambil langkah dengan mengadakan Work From Home untuk staf kami. Kilang kami juga telah tutup bermula harini (18 Mac 2020) hingga 31 Mac 2020. Jika ada mana-mana pelanggan yang ingin datang ke tempat kami, bolehlah datang bulan 4 nanti hihi.. 

TETAPI walaupun kilang kami tutup, kami tetap masih menerima tempahan secara online.. Jikalau ada yang berhasrat ingin membuat tempahan atau nak tanya apa-apa berkaitan dengan produk kami, jangan segan silu untuk hubungi kami di nombor yang tertera dibawah. InsyaAllah kami pasti akan layan anda..


P/s: kepada customer yang ada buat tempahan ngan kami, penghantaran tempahan anda akan dihantar pada bulan 4. 

No comments:

Post a comment