Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 28 August 2019

Tempahan Meja Penceramah Design Baru

Hai Assalamualaikum..

Apa khabar pembaca kesayangan hamba?? Semoga hangpa semua baik belaka..
Harini kami nak share ngan hangpa semua tentang meja kuliah kami.. 
Kalini special sikit.. Sebabnya meja kuliah kalini custom made..
Customer bagi contoh gambar yang mereka nak, kami buat kan aje..
Alhamdulillah, customer puas hati.. Meja kuliah yang kami buat mengikut apa yang mereka kehendaki.. 

Kiranya kalini boleh kami habaq yang ni design baru kami buat..Memang cantik hangpa oiii..
Kami rasa macam nak bubuh kat rumah.. 

Kalau hangpa semua ada gambar pape yang teringin nak buat.. Boleh lah tunjuk kat kami.. InsyaAllah kami akan realisasikan.. Yang penting dari kayu tau.. hihi.. 



Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Iwan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

   

No comments:

Post a comment