Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 13 August 2019

Tasbih Epoxy + Kemuning Hitam + Kemuning Emas Panas!!


 Hi Assalamualaikum..

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua muslim :) Semoga ibadah korban kite diterima oleh Allah S.W.T.. Kepada yang sedang mengerjakan ibadah haji, semoga mendapat haji yang mabrur :)

Harini, kami nak share sikit produk yang biasa kami buat iaitu tasbih. Tapiii.. yang menariknya, tasbih kalini kami menggabungkan teknologi epoxy dan juga kayu eksotik.. 
Haa.. cana tu?? 

Biasakan kami buat tasbih daripada kayu sahaja, takde campur dengan apa2..Kalini kami membuat pembaharuan dengan menggunakan epoxy. Since kami pun dah belajar cara membuat produk menggunakan epoxy, apalagi kami pun apply lah dekat produk yang kami dah buat sebelum ni.. Ala-ala inovasi gitu hihi

Gambar kat bawah ni ↓

Tasbih Epoxy +  Kayu Kemuning Hitam + Kayu Kemuning Emas







Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Iwan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )



No comments:

Post a comment