Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 24 May 2019

Tempahan: Ukiran daripada CNC

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah kita masih diberi kesempatan untuk menjalani ibadah puasa pada tahun ini..
Apa khabar kome semua?? Masih berpuasakannn.. Jangan ponteng-ponteng tau.. Jangan jadi geng plastik hitam pulak.. kang tak pasal ronda-ronda naik van jenazah.. hihi

Okayy.. today kami nak share lah about what we have done this week.. Tapi bukan semua lah.. Kalau semua kang panjang lak posting ni hihi.. This week kami ada menerima tempahan untuk buat ukiran.. Alaa ukiran yang selalu org buat pakai tangan tu.. 

But now.. zaman moden kan.. so kita guna mesin cnc je.. lebih cepat daripada ukir secara manual lah.. 

Ukiran ni ada 4 jenis :-
  • tebuk tembus 2D
  • tebuk tembus 3D
  • 2D (tak tebuk tembus)
  • 3D (tak tebuk tembus)

Kami buat je ikut apa yang customer request.. Customer happy kami pun happy hihi..
Biasanya ukiran-ukiran ni, ada yang nak letak as hiasan dinding, partition lah.. nak letak kat meja lah.. macam2 boleh.. 

Kalau berminat boleh hubungi kami.. whatsapp ke call je nombor-nombor yang ada kat bawah ni..
yang ni ukiran 3d.. yg ni untuk letak kat kepala kerusi

yang ni 2d tapi tak tebuk tembus

yang ni tebuk tembus 2D



tebuk tembus 2d




tebuk tembus 3D



ni sikit lah video ukiran cnc 


Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )



No comments:

Post a comment