Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 18 May 2019

Set Meja Santai Songket


Hai Assalamualaikumm..
Salam 13 Ramadhan to alls..

Today, min nak share lahh apa lagi kann.. Kami di KWM Craft ni bukan sahaja buat produk masjid je, tapi any kind of product lah yang mengkome semua nak.. We are doing 100% base on customer's preference. gitteww.. Tapi disamping tu, kami ada jugak lah produce product kami sendiri.. 
Haa.. kat post kalinilah min nak share produk kami..

SANTAI SONGKET..
Apa tu Santai Songket? eh walaupun kita buat perabot, kita pun boleh masukkan juga element songket tau.. hihi.. Product Santai Songket ni adalah set meja dan kerusi.. Ada 1 meja bulat kecik dan dua kerusi.. Sesuai lah kalau nak tambah perabot kecik kat ruang tamu.. Nampak elegant gitteww.. Okay nak tau tang mana songketnya? Songketnya terletak pada kusyen nya.. so dia cam combination klasik and moden gituu.. 

Tapi tak semestinya kalau korang nak beli tu kena satu set.. kalau nak beli meja je ke, kerusi je ke.. boleh je.. Nak tukar warna pun boleh.. nak satu ke dua ke.. bisa ajaa.. Well, at the end kami tetap buat ikut permintaan cucstomer hihi

Okay lah jom tengok gambar-gambar Santai Songket kami ni..

Cantikkannnn

Psstt frame ayat quran tu pun kami yang buat tauu..

bunga tu kami tak jual tau.. hihi boleh lah pi beli kat kaison..

haa.. nampak tu kusyen nya songket.. 

Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )



No comments:

Post a comment