Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 17 May 2019

Set Meja Penceramah dan Kerusi Design Baru!!!

Assalamualaikum...
Salam 12 Ramadhan..
Semoga kita semua dapat mengimarakkan bulan Ramadhan tahun ni dan semua amalan 
kita semua diterima Allah S.W.T.. Aminn..


Haa.. ni kami nak cerita ni.. Bersempena bulan Ramadhan pada tahun ini, kami ada mengeluarkan design baru untuk meja penceramah dan juda kerusi penceramah. Yang ada kombinasi klasik dan juga moden. Meh kami belanja gambar sebelum dan selepas siap meja dan kerusi penceramah..

Gambar-gambar bawah ni adalah gambar meja dan kerusi penceramah yang baru siap dipasang. Belum bubuh cat lagi. Tak nampak lagi wow nya.. hihi






Haaaa.. Kat bawah ni haa gambar meja dan kerusi yang telah siap cat dan kilatkan.. 
Cantikkann.. Kalau korang nak letak logo pun masjid /  surau pun boleh.. Kami akan letakkan disitu..

Walaupun design baru tapi dah ada yang order hokiesss.. hihi




zoom in bahagian depan meja penceramah.. boleh nampak details sikit corak yang digunakan..


Haa.. ni kerusi yang dah siap pasang ngan kusyen sekali.. fabrik kerusi tu kain baldu.. lembut jee.. hihi
kalau korang nak order, korang boleh je request nak fabrik warna apa.

Bila didekatkan haa letopss chuolss..

Antara wajah2 yang bersama-sama menyiapkan meja dan kerusi penceramah ni.


Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

No comments:

Post a comment