Lokasi baru Bengkel
LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil

Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 12 November 2015

Gelang dan Tasbih kayu


Bismillahhirahmannirahhim. Alhamdulillah saya akan menceritakan sedikit tentang gelang dan tasbih  kayu yang kami jual. 


Pelbagai jenis kayu yang kami gunakan untuk membuat gelang dan tasbih ini, antaranya ialah kayu nyirih, kayu gemunggal, kemuning hitam, raja kayu dan pelbagai lagi mengikut cita rasa tempahan customer kami.
Tasbih yang kami jual ada tiga saiz iaitu 11 butir(small), 33 butir(medium), 99 butir(large).

Gelang pula kami buat sesuai dengan ukur lilit pergelangan customer kami. Butir butir gelang ini ada yang besar dan yang kecil. Contoh contoh gelang lain sila lihat di bawah :-dan pelbagai lagi jenis kayu yang kami sediakan untuk menjadi gelang.dan setelah siap dibentuk dan digelap butir tersebur, kami akan cantumkannya, kami akan tempatkannya di dalam bekas kayu untuk di kirim kepada customer. Ini pula bungkusan gelang dan tasbih tempahan di dalam plastik. 
Anda dapat lihat di dalam gambar diatas dimana butir butir gelang ataupun tasbih digilap terlebih dahulu menggunakan mesin yang kami ada sebelum dicantumkan. 
Ini pula ketika proses pencamtuman dilakukan. 
butir butir tasbih yang belum dicantumkan. 

Ini pula proses ketika membentuk kepala dan pemisah tasbih. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, atau ingin membuat tempahan gelang dan tasbih ini, atau kami juga ada menjual Black Gold Kemuning Tea yang sangat baik untuk kesihatan tubuh badan, Dapatkannya sekarang !
Sila hubungi nombor atau whatsapp  yang tertera :-

Hj : 012-7986909.
Hajjah : 012-6588744.
Wan (Anak) : 017-6755236.
No comments:

Post a comment