Lokasi baru Bengkel
LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil

Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 5 November 2015

Black Gold Kemuning Tea (Teh Kemuning Hitam)


Bismillahhirahmannirahim. Alhamdulillah hari ni saya ingin memperkenalkan produk terbaru iaitu Black Gold Kemuning Tea atau dikenali sebagai Teh Uncang Kemuning Hitam. 


Seperti sedia maklum ramai yang sudah tahu khasiat Teh Uncang Kemuning Hitam ini, Ianya sihat bersih dan selamat untung diminum. Bukan itu sahaja teh ini juga boleh menambah daya tarikan pada diri dan penambah kekuatan dalam diri.


Teh Uncang Kemuning Hitam kami bukan sahaja sihat malah telah dibuktikan dengan 'Certificate Analysis' ini sebagai bukti telah diuji di makmal sebelum dijual. 


Ini bukti analysis result yang telah dikeluar oleh Acumen Scientific Sdn. Bhd. Dan ini pula ialah nutrition infomation atau kandungan Black Gold Kemuning Tea ini. Anda boleh lihat proses pembungkusan yang berlaku di makmal.Black Gold Kemuning Tean ini juga melalui proses proses yang hygienic sebelum diedarkan.Dan hasil setelah proses pembungkusan.  Dan antara khasiat lain yang saya ingin sebut ialah : 

- Sebagai penenang hati

- Sebagai penawar mujarab kencing manis

- Sebagai penawar merawat batu karang tahap baru

- Meneutralkan racun dalam tubuh

- Penawar demam panas, cirit birit, lelah/asma, melancarkan peredaran darah, mengatasi keputihan, dan mengatasi masalah tenaga batin

- Penawar angin ahmar. 


Allah Ta’ala berfirman (yang artinya), “Katakanlah (Muhammad), ‘Tidak akan menimpa kami kecuali apa yang telah Allah tetapkan untuk kami. Dialah pelindung kami, dan hanya kepada Allah orang-orang beriman harus bertawakal.’” (QS. At Taubah: 51). Juga firman-Nya, “Tiada suatu bencana pun yang menimpa di bumi dan (tidak pula) pada dirimu sendiri melainkan telah tertulis dalam kitab (Lauhul Mahfuzh) sebelum Kami menciptakannya. Sesungguhnya yang demikian itu adalah mudah bagi Allah. (Kami jelaskan yang demikian itu) supaya kamu jangan berduka cita terhadap apa yang luput dari kamu, dan supaya kamu jangan terlalu gembira terhadap apa yang diberikan-Nya kepadamu. Dan Allah tidak menyukai setiap orang yang sombong lagi membanggakan diri.” (QS Al Hadid: 22-23)
Rasulullah  ﷺ bersabda, “Tidaklah seorang muslim yang tertimpa gangguan berupa penyakit atau semacamnya, kecuali Allah akan menggugurkan bersama dengannya dosa-dosanya, sebagaimana pohon yang menggugurkan dedaunannya.” (HR. Bukhari dan Muslim)
Insyaallah tuan tuan kita berusaha dan dengan Kekuasaan Allah swt dan KebenaranNya penyakit penyakit kita disembuhkan.

Apa tunggu lagi ? Dapatkannya sekarang daripada kami.  Sihat lagi Berkhasiat
Untuk butiran lebih lanjut atau ingin menjadi pengedar sila hubungi no tertera.

Hj : 0127986909
Hajjah : 0126588744


No comments:

Post a comment