Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 16 January 2021

Tempahan Mimbar Surau Taman Maluri

Hai Assalamualaikum

Alhamdulillah last day before PKP 2.0 kami selesai menghantar mimbar tempahan pelanggan.. Mimbar ni untuk Surau Taman Maluri Ampang. Alhamdulillah customer puas hati dengan hasil kerja kami.. Nampak muka kegembiraan  terpancar bila mimbar baru dah sampai..

Sekarang kan dah banyak surau yang dinaik taraf sebagai surau untuk solat Jumaat. So kalau ada mana-mana surau Jumaat yang masih belum memiliki mimbar untuk khatib baca khutbah meh lah PM kami.. Kami boleh adjust size ikut kesusaian surau.. 

Musim PKP ni kami still menerima kalau ada yang nak membuat tempahan.. Tak kisah sama ada barangan masjid atau custom order.. Boleh je hubungi kami











 Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp (Klik pada no dibawah)

Hj Isa ( 0127986909 )
Wan ( 0176755236 )
Alin ( 0176759935 )
Syafiqah ( 0123488760 )

No comments:

Post a comment