Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Wednesday, 19 June 2019

Tempahan: Meja dan Kerusi Penceramah

Hai Assalamualaikum gaiss...

Walaupun masih musim raya.. kerja harus tetap berjalan.. hihi
Baru-baru ni kami baru je siapkan tempahan customer dan dah siap hantar dah.. Alhamdulillah cusomer pun happy tengok produk yang dia tempah tu cun melecun.. hihi

Mana yang belum pernah order ngan kami tu, mailah try order ngan kami.. tak kisah lah apa pun.. Janji produk kayu.. InsyaAllah kami boleh buatkan.. Ikut seperti yang hangpa nak.. hihi 

kalau nak, boleh lah contact nombor kat bawah tu.. 







Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment