Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 25 June 2019

HOMESTAY BUDGET DENGKIL BERWAJAH BARU

HOMESTAY BUDGET DENGKIL


Alhamdulillah.. Akhirnya homestay budget kami telah pun siap.. Ada tiga jenis bilik yang kami sediakan.. Setiap bilik dilengkapi dengan satu katil queen, toilet, air conditioner, tv, sejadah, electric kettle. Kami juga ada sediakan mini surau, boleh lah kalau nak berjemaah ngan family ke..

Basically tempat kami berhampiran dengan KLIA, Putrajaya, Cyberjaya.. 
13 min ke UiTM Dengkil
20 min ke KLIA
30 min ke IOI Putrajaya
20 minit ke PICC
25 minit ke Cyberjaya
26 minit ke Alamanda Putrajaya

So, kalau ada yang nak pergi kawasan sekitar, boleh lah booking kat kami.. InsyaAllah anda akan puas hati.. Range harga dari RM 80 hingga RM 120 satu malam.. Sebab bilik kami ada 3 jenis saiz.. Tu yang rada range harga.. huhu 
Meh tengok gambar homestay kami yang english look 


bahagian luar homestay..





Bahagian dalam bilik 













Bahagian dalam surau

tempat wuduk

Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

No comments:

Post a comment