Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Saturday, 15 June 2019

Rumah Melaka Kayu Event Space

Hai, Assalamualaikum Readers!!

Kepada yang pernah baca entry sebelum sebelum ni.. Kami pernah cerita tentang gallery baru kami..
Haa.. untuk pengetahuan semua pembaca, gallery rumah melaka sudah hampir siap.. Boleh dikatakan 95% siap lah.. Bila dah nampak overall look ni kan, huih memang feeling feeling kat kampung lah..

                        Kami post ni sebab nak bagitahu yang Gallery Rumah Melaka ni sedia untuk disewa.. Sesapa pun boleh sewa.. Nak buat untuk lokasi pengambaran ke, hari keluarga ke, meeting ke (kot2 lah ada yang nak meeting luar taknak meeting kat office hihi), birthday celebration, jamuan raya ke or any function boleh je sewa kat kami..

Selain rumah kayu ni, di sekitar nya ada jugak surau (senang kan nak solat) , kolam ikan, ada homestay (but not ready yet to rent, soon akan dibagitahu), ada jugak  tanaman (otw membesar), haa ayam pun ada tau.. hihi memang feeling kampung lah.. InsyaAllah puas hati..

Meh tengok gambar-gambar yang ada..
Bahagian hadapan rumah kayu


antara accessories yang ada.. Classic gituu

Ni antara barang-barang kami.. kayu-kayu rare 



ni adalahh antara product-product yang kami buat.. Gallery kann

Haa.. nampak meja dah siap dah sesuai nau kalau nak buat meeting.. 

kayu-kayu eksotik

halaman rumah kayu


ni ruang bilik di rumah kayu ni.. barang-barang dia memang old style.. agak payah nak jumpa di zaman skrg ni..

nampak tuu homestay kami.. ala ala english style gitu.. tapi not 100% complete lagi.. so stay stuned!

basikal orang dulu-dulu pun ada.. kalau nak try mai lah dtg sini..



Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

No comments:

Post a comment