Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 22 October 2018

New Design for Meja Kuliah


Hai Assalamualaikum semua.. 
Alhamdulillah kita masih diberi kesempatan untuk melihat dunia yang serba indah ini 😉

Okay.. harini kita nak share, design bunga meja kuliah yang terbaru..
Cantikkannn?? 







Haa.. kalau korang rasa design ni cantik.. so apa tunggu lagi marilah  tempah kat kami.
Kalau korang anda design sendiri pun kami boleh buatkan jugak.. 

Jika anda mempunyai sebarang  pertanyaan ataupun ingin  membuat tempahan, sila hubungi atau Whatsapp


Hj Isa (012 7986909) atau Wan (017 6755236)


No comments:

Post a comment